Agenda

Succesverhalen delen. Knelpunten bespreken. Ambities aanscherpen. De events van Leesoffensief Brabant bieden je fijne handvatten en waardevolle best practices. Ze zijn een kickstart voor jouw persoonlijke leesoffensief. Of een inspirerend cafeïneshot voor je eigen plannen. Meer energie. Meer resultaat. Dát is leeskracht.  

Meld jouw activiteit aan voor in de agenda

Weergaveopties:

  • 17 sep t/m 13 okt Expositie Letters voor het leven - de Bibliotheek Midden-Brabant Bekijk details

    17 september 2024 t/m 13 oktober 2024 | Bibliotheek Waalwijk, Wilhelminastraat 4a, 5141 HK Waalwijk

    ‘Letters voor het leven’ is een rondreizende expositie van Leesoffensief Brabant. Ontstaan vanuit het besef dat het anders moet. Het belang van lezen is met een serie aan portretten letterlijk op het lijf geschreven van Brabantse kinderen. Een nieuwe generatie die we goed willen voorbereiden op de toekomst door te investeren in leesvaardigheid en leesplezier. De expositie staat van 17 september tot en met 13 oktober in de Bibliotheek Midden-Brabant vestiging Waalwijk.

  • do 31 okt Inspiratiebijeenkomst voortgezet onderwijs Bekijk details

    Van 14:00 tot 17:00 | Theresia Lyceum Tilburg

    Samen gaan we voor leeskracht! Maar hoe geven we hier handen en voeten aan? Op donderdag 31 oktober organiseert het Leesoffensief Brabant bij het Theresia Lyceum in Tilburg een inspiratiebijeenkomst voor alle docenten vo en leesmediaconsulenten vo uit Brabant om aan de slag te gaan met leeskracht.